•Tuesday, July 12, 2011
Pada awal bulan July yang lalu..
Aku berkesempatan untuk mengambil gambar bunga-bunga ros ini..

Cuma sedikit sayang sebab hanya mampu diambil menggunakan kamera iPhone memandangkan kamera digital Canon yang sentiasa ada dalam beg kehabisan bateri ;)

Layan jelah..
Entri ini khusus untuk Kak Erna












-Roses near Botany Gate-
University of Glasgow

p/s Entri pergunungan Scotland akan bersambung nanti..
Belum ada mood nak buat analisa lagik nie ;)

|
This entry was posted on Tuesday, July 12, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Pengembara:

On 12 July 2011 at 14:42 , fatt said...

kat sana bunga ros sume besar2 gaban kan? kalau makcik2 kat mesia jumpa bunga ros sebesar ni tepi jalan mesti laju je tgn dorg pegi patahkan dahan...kih kih kih :D

 
On 12 July 2011 at 14:48 , Acik Erna said...

iina..terima kasih banyak..baaaaanyaaaak..
sukanya akak tengok..teruja..
dalam sibuk2 iina pun sempat buat n3 khas ni ..bunga ros yang cantik cantik..
sebenarnya dari semalam rasa nak inbox ina kat fb..sesaja nak tanya khbar..tapi tak sanggup takut ganggu sebab tau iina sibuk..patut asek teringatkan ina je
rupanya ada n3 ni..
terima kasih ina..akak amat2 menghargainya.

 
On 12 July 2011 at 16:07 , iina said...

Fatt

Memang bunga2 rosnya semua besar2.. aku rasa bkn org lain.. kalau mak aku tuh confirm dah patahkan dahan bawak balik.. ari tuh dia dtg pun.. dia sempat apa patahkan dahan bunga tepi jalan.. entah hidup ke idak tak hahaha...

Kak Erna

Saya baru je kak buat entri nie.. memang masa ambik gbr nie teringat akak.. sebab kan akak penah pesan minta saya ambilkan gbr bunga ros.. cuma rasa tak puas hati sebab dapat ambil guna hp jek.. kalau ada kamera saya tuh.. confirm lagi lawa hehehe ;)

 
On 13 July 2011 at 03:54 , marinahunny said...

cantiknye..

 
On 13 July 2011 at 06:49 , Aspen said...

Macam terbau2 la pulak bau bunga ros tengok gambor ni ha....

 
On 14 July 2011 at 12:02 , iina said...

Marina

Thanks ;)

Aspen

:) bau bunga ros mmg wangi kan ;)

 
On 20 July 2011 at 23:38 , absolutely emy said...

wah.. wah.. wah...

 
On 21 July 2011 at 15:59 , iina said...

Emy ;)

 
On 22 July 2011 at 10:41 , TK said...

Cantiknya la all those roses. Kalau amek dgn dslr mmg tersangatlah cantiknyakan..Kat Malaysia kat Cameron Highland je la bole tgok roses besar camtu :)

 
On 7 August 2011 at 06:52 , iina said...

TK

Yup agree kalau ada kamera dslr lgik cantik.. tapi syg kamera saya bukan dslr cuma kamera digital je. tapi dah cukup untuk saya produce gbr yg cantik ;)

 
On 16 August 2011 at 03:33 , kemang~ said...

kak.. sy kemang, came from fatt's blog ;)

jeles nye akak dah pi london.

bile la sy boleh pi ni...

 
Related Posts with Thumbnails