•Wednesday, August 14, 2013
Salam Syawal dan Salam lebaran 2013

Alhamdullilah dah seminggu kita menyambut syawal.. Blog ini juga dah lama sangat sunyi sepi.. Last update bulan 2.. now dah bulan 8.. 6 bulan menyepikan diri.. Maaf takde cerita jalan-jalan yang dapat dikongsikan.. Mungkin sebab penyakit M melanda..

Cerita pasal jalan-jalan ke Thailand pun tak pernah bersambung walaupun entrinya dah lama simpan separuh jalan ceritanya dalam draf.. Tak tahulah jika masih releven untuk diupdate sebab dah setahun cerita tuh.. Hingga kawan aku dari Thailand pun dah plan nak ke Malaysia hjujung tahun nie.. Cerita lepak dengan dia pun tak habis-habis lagi..

Setelah hampir setahun lebih.. Untuk tahun ini aku belum pernah lagi berjaya keluar dari malaysia.. Ada beberapa perancangan yang mungkin akan pergi sekitar negara asia tenggara.. InsyAllah jika ada peluang ke sana nanti aku update.. InsyAllah..

Misi yang dalam perancangan

Kota Kinabalu
Ho Chi Minh City
Bandung/Jakarta
Medan
Glasgow-2013/2014
Tokyo-2014
Thailand-2014

Kemanakah perancangan anda untuk jalan-jalan tahun nie?? Ada yang nak share??

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir & Batin


This entry was posted on Wednesday, August 14, 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Pengembara:

On 14 August 2013 at 07:30 , jarimanis said...

Salam ina, dh lama JM follow blog ni bila tak ada entry baru..JM pun stop sekejap blogwalking

Hoyee..kalau tegok kepada tajuk entri..JM orang pertama yang angkat tangan tu...

Woow..byk destinasi dalam perancangan tu..rajin2 lah update..boleh kongsi ngan kawan2 :-)

Nak tahu perancangan JM ni..sudi2 singgah kat blog JM tu :-)

 
On 14 August 2013 at 08:01 , iina said...

Jarimanis

Salam aidilfitri.. sorry memang lama giler tak update.. antara sebabnya dah lama tak travel.. tapi thn nie n thn depan tgh berazam baru nak travel.. rasa dah bosan sangat asyik keje jek..

Antara semua perancangan tuh ke tokyo adalah ultimate plan sebab bukan setakat nak pergi jalan-jalan.. tapi menjejak kasih sahabat baik yang memang org jepun dan bekerja di tokyo.. harapnya plan success sebab akan pergi dengan kawan baik dari thailand.. InsyAllah kan..

 
On 20 November 2013 at 10:09 , Laura Kwan said...

Hello,

I just visited your blog and I really like it!

I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon about 7 tips to keep your tummy safe while travelling in South-East Asia, giving useful information about what and how to eat in order to avoid stomach issues during your journey or living in South-East Asia.

While visiting your blog, I thought that this infographic may be interesting for your readers. Would you be interested in sharing it?

If you want to take a look at it, please contact me on laura@lionandlion.com

Also, please note that:
- Gaviscon will have to be linked in the post as the source of the infographic.
- This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

I'm looking forward to hearing from you.

Best regards,

Laura Kwan

 
Related Posts with Thumbnails