•Tuesday, November 23, 2010
Pada petang sehari sebelum Raya Aidiladha..

Ketika berjalan di Buchanan Street menuju ke Argle Street untuk menunggu bas..

Kelihatan cahaya mentari memancar dari jauh menyebabkan aku silau..

Tapi yang membuatkan aku tertarik..

Warna hitam putih wujud dari sinaran itu..

Lalu aku ambil Iphone ku..

Buka fitur 'camera'..

Dan aku rakamkan ini..

Terciptalah bayang-bayang manusia yang sibuk lalu lalang di sepanjang jalan itu..

Adakalanya ilham datang di mana sahaja..










Buchanan Street, Glasgow
15 November 2010

This entry was posted on Tuesday, November 23, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Pengembara:

On 23 November 2010 at 16:03 , kak Erna said...

iina..betul la..unik..cantik..nasib baik ilham datang..jadi akak dapat tengok sama gambar yang cantik ni..

 
On 23 November 2010 at 16:09 , iina said...

Kak Erna

Hehehehe.. kebetulan saya tgh silau time tuh.. tapi pada masa yg sama saya tgk balik.. ehhh best nie ambik gbr.. unik.. tuh saya test capture 2 3 kali.. tgk kat iphone.. ada seninya hehehe.. kdg2 kita dpt idea dlm keadaan yg xdisangka2 kan ;)

 
On 24 November 2010 at 01:09 , WanShila said...

waaahhh...cantik sangat! bukan senang nak dpt shoot menarik macam nih. Maybe org yang bertuah jer berpeluang merakamkan view2 yang sebegini.

 
On 24 November 2010 at 11:19 , iina said...

WanShila

Kebetulan saya lalu situ dan suasana camnie.. tapi sebenarnya kena tgk kreativiti org juga kan.. ;)

 
Related Posts with Thumbnails