•Monday, January 31, 2011
Beberapa hari yang lepas aku mula nampak beberapa anak-anak bunga daffodil mulai keluar di tepi-tepi jalan..

Hajat nak ambil gambar tapi masih belum ada kesempatan..

Ye musim bunga akan tiba tak lama lagi..

Nikmati koleksi bunga-bunga yang pernah aku kongsikan di blog ini..

Musim bunga di Cambridge

Musim bunga di Cardiff

Musim bunga di 'Hyde Park' London

Bunga Sakura di Warwick University
Bunga Daffodil di Cardiff

Musim bunga di 'Victoria Park' Glasgow

Tulips





Ladang bunga Rapeseed di Falkrik

|
This entry was posted on Monday, January 31, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Pengembara:

On 31 January 2011 at 20:52 , Badrul Hisham Abdul Kahar said...

Canteekk....dah nak spring ye....
but still sejukk
jemput ke blog saya
http://badrul-perjalananku.blogspot.com/

 
On 1 February 2011 at 00:51 , Ibu Sayang said...

AS-Salam....

Geramm sungguh tengok bunga2 itew

 
On 1 February 2011 at 10:28 , iina said...

Badrul

I dah follow dalam blog I satu lagi ;)

Ibu syg

Tgk bunga mmg geram kan ;)

 
On 3 February 2011 at 01:40 , JunAina said...

bestnya...cantik jer bunga2 tu...
jauh perjalanan luas pemandangankan...banyak pengalaman...

 
On 3 February 2011 at 10:22 , iina said...

JunAina

Thanks sebab sudi singgah ye ;)

 
On 7 February 2011 at 07:17 , ikin hamdan said...

salam perkenalan kak..

sy dn kwn2 akan ade trip ke ngra2 europe awal bln 11 nih..byk sgt info yg menarik dlm blog akak :)

saya hrp sgt dpt cntc akak through email sbb akak byk pglmn n boleh mintak sket2 sggestion dari akak..

ni email saya..

t9_hotstuff90@yahoo.com

 
On 7 February 2011 at 11:43 , iina said...

Ikin

Salam,

Pengalaman tuh taklah byk.. sikit2 jek.. cuma mana yg dapat akak bantu lah InsyAllah.. nnti akak email k

Thanks

 
On 7 February 2011 at 16:19 , fa10 said...

bunga rapeseed tu tiada dlm koleksi saya...
musim bunga terakhir ni... kena bykkan lg koleksi

 
Related Posts with Thumbnails